За нас

 Здравейте!

 Добре дошли във фирменият сайт на нашата транспортна компания. 

Аз съм Кирил Христов и съм нейният собственик и главен ръководител. 
 
 
Компанията беше създадена през 1996 г. като семеен бизнес.  След близо 22 години , в които присъстваме  активно на пазара , ние се доказахме  пред клиентите и партьорите ни , както на вътрешния, така и на международния пазар, с професионализъм и отговорност към поетите  от нас ангажименти. 
 
Разполагаме  с автобусен парк от над 20 автобуса и микробуса от 8 до 60 места, поддържан в изряден технически вид и обновяван ежегодно с цел гарантиране на качеството и сигурността на предлаганите от нас услуги.  Разполагаме и със собствена сервизна и гаражна база. 
 
Нашата дейност е свързана с туристически и транспортни услуги от различно естество, главно превоз на пътници в страната и чужбина. 
Наши клиенти са някои от най-големите туристически агенции, както и правителствени и неправителствени организации, министерства, посолства, сватбени агенции, някои хотели и др. Имаме дългогодишен опит с обслужването на фирмени мероприятия, зелени училища, лагери, трансфери в и извън рамките на София, частен превоз по индивидуална заявка и желание на клиента. 
Разполагаме с екип от доказали се през годините професионалисти, изцяло отдадени на работата си. 
 
Можем да отговорим на всякакво ваше запитване, гъвкави сме и можем да предложим разумни цени, отговарящи на вашият бюджет!